Torku bekleniyor

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Konya sporunun öncü sponsoru Torku’yla yeni sezon için görüşmeyi bekliyor.

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü  Konya sporunun öncü sponsoru Torku’yla yeni sezon için görüşmeyi bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip bu kuruluşla yeni sezon için tekrar sponsorluk görüşmesi yapacak.  Torku Konyaspor’da bu görüşmenin olumsuzlukla sonuçlanması halinde takıma yeni bir ana sponsor aranacak

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da yeni sezon öncesi en büyük çalışma sponsorluk adına yapılıyor.  Yeşil-beyazlı ekip,  Konya sporunun öncü sponsoru Torku  ile sözleşmesi bitti.  Yönetim bu kuruluşla yeni sezon için tekrar bir görüşme yapacak.  CEO’su değişen kurumda yeni sezonda basketbola nasıl yaklaşacağı yapılacak görüşmenin ardından belli olacak.  Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarıyla  Konyalı basketbol severlerle birlikte  tüm camianın dikkatini üzerine çeken yeşil-beyazlı ekip  maddi konuları çözerek ve şehirden alacağı destekle yeni sezonda yeniden başarılı sonuçlara imza atmak ve Konya’da ki basketbol heyecanını bir üst seviyeye çıkarmak istiyor.  Torku Konyaspor Basketbol Kulübü yöneticileri Torku kurumuyla  bu hafta görüşerek sponsorluk işini netleştireceklerini ifade etti.  Yeşil-beyazlı yönetim bu görüşmeden olumlu sonuç çıkmaması halinde kendisine ana sponsor olacak kurum arayışına girecek. Yaşanan bu belirsizlik Torku Konyaspor Basketbol Kulübünün yeni sezon öncesi yapacağı çalışmalarda sağlıklı hareket etmesini engelliyor.      

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ DE YAPILIYOR

Sponsorluk konusu için görüşme bekleyen Torku Konyaspor Basketbol Kulübü yeni sezon için transfer görüşmelerini de sürdürüyor. Yeşil-beyazlı yönetim yeni sezonda  maliyeti düşük ve başarılı bir takım oluşturmak için kılı kırk yararak hareket ediyor.  Sezona 5 yabancı ile başlamak isteyen yeşil-beyazlı ekip takıma  en iyi katkıyı yapacak yabancıları en az maliyetle transfer etmenin planlarını ve çalışmalarını yapıyor.  Yerli transfer konusunda da çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor Basketbol Kulübü aynı mali politikayı bu transferler de de uygulamayı düşünüyor. Yeşil-beyazlı yönetim genç ve savaşçı bir takım oluşturmak için kolları sıvamış durumda. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri