Tören Öncesi Ortalığı Birbirine Kattı

Taksim'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında tören alanına giren ve akli dengesi bozuk olduğu belirtilen bir kadın ortalığı birbirine kattı. Polislerin kendisini gözaltına alacağını düşünen kadın, jandarmaya sığındı....

Taksim'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında tören alanına giren ve akli dengesi bozuk olduğu belirtilen bir kadın ortalığı birbirine kattı. Polislerin kendisini gözaltına alacağını düşünen kadın, jandarmaya sığındı.

Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sebebiyle çelenk koyma töreni yapıldı. Alana Vali Vesip Şahin ve protokol üyeleri gelmeden önce kısa süreli gerginlik yaşandı. Tören alanına giren ve elinde Atatürk fotoğrafı bulunan bir kadınla polisler arasında arbede yaşandı. Tören alanından çıkmak istemeyen kadını polisler uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada kadın polislere tepki gösterdi. Dışarı çıkmak istemediğini anlatan kadın, "Ben Sebahat Tuncel değilim." diye bağırdı. Askerlerin yanına sığınan kadın elindeki fotokopileri dağıttıktan sonra töreni izlemeye devam etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri