Toppik Keratin Spreyin Kullanımını Farmareyon'dan Dinledik

Toppik Keratin Spreyin Kullanımını Farmareyon'dan Dinledik

Saç gürleştirici olarak piyasaya sürülen hakkında tüm bilgiler, Farmareyon farkıyla bu haberde!

Kadınlar kadar erkekleri de rahatsız eden saç dökülmesi problemi, günümüzde giderek artıyor. Strese ve çevresel faktörlere bağlı olarak gelişen saç dökülmesi şikayeti önlenmediği zamanda kellik ile sonuçlanabiliyor. Hem kadın için hem de erkek için en önemli aksesuar olan saçların kaybedilmesi kişiyi hem sosyolojik hem de psikolojik anlamda olumsuz etkiliyor. Kişinin karşı cinsle iletişim kurmasını dahi sınırlayan kellik problemine ise dev firmalar hala çözüm arıyor.

Saç ekimi konusunda kararsız kalan ya da bütçesi olmayan kişiler alternatif yöntemlerle saçlarını geri kazanmaya çalışıyor. Tarak kullanımını değiştiren, saçlarını az işleme maruz bırakmaya çalışan ve sürekli saçına bakım yapan kişilerin kellik korkusu ise devamlı devam ettiği için kişide takıntıya sebebiyet verebiliyor.

Saç Dökülmesinin Sebepleri Nelerdir?

Kişiden kişiye değişebilen saç dökülmesi şikayetinin temel nedeni, ebette genetik. Eğer ki ailedeki bireylerde saç kıran ya da kellik gibi durumlar söz konusu ise ilerleyen zamanlara kişide kellik sorunu ortaya çıkabiliyor. Saç dökülmesinin genel sebeplerine bakacak olursak, detaylarıyla birlikte vermekte fayda var.

Saça Çok İşlem Yaptırmak

Bayanlar için geçerli olan bu maddede saçlar oldukça yoruluyor ve kopuyor. Özellikle, saç boyama ve saçları düzleştirme gibi işlemler saçları yıprattığı için saçlar belirli bir noktadan sonra zayıflıyor ve kopuyor. Eğer ki, saç dipleri de çok fazla işlem görürse saç dökülmesi şikayeti kellik ile sonuçlanabiliyor.

Kalitesiz Şampuan Kullanmak

Şampuanlar, görüldüğü kadar basit ürünler değildir. Saça zarar verecek en ufak bir maddeyi içeren şampuan, öbek öbek saçların dökülmesine sebebiyet verebilir. Bu nedenle, kullandığınız şampuanın dermatolojik testlerine mutlaka göz gezdirin ve kontrol ettikten sonra satın alın. İnternet üzerinden de araştırabileceğiniz şampuanlarınız hakkında oldukça şikayete rastlarsanız ürünü kullanmama kararını çekinmeden alın.

Çok Fazla Saçı Yıkamak Ya da Banyo Yapmak

Gün aşırı banyo yapmak ya da saç yıkama alışkanlığını mutlaka bir kenara bırakmanız gerekiyor. Çünkü, saçınızın sürekli ıslanması ve kurtulması işlemleri saçın dibindeki sebum dengesini bozacaktır. Saçlarınız hem yağlı hem de zayıf olacağı için saç dökülmesi de daha da artacaktır.

Stres ve İlaç Kullanımı

Yapılan birçok araştırmaya göre stres ve ilaç kullanımı kellik sorununun sebepleri arasında yer alıyor. Kişinin çok fazla stresli bir ortamda çalışması ya da bulunması sonucunda saç dökülmesi yaşanabiliyor. Bunun yanı sıra, kişinin kullandığı ilaçlar da dökülmelere sebep olabildiği için ilaç yazdırmadan önce saç dökülmesi yapıp yapmayacağını doktora teyit ettirmekte fayda var.

 

Toppik Saç Bakımı ve Gürleştirici Olarak İmdada Yetişiyor

 Günümüzde saç dökülmesi ve kellikten yakınan kişiler için özel olarak üretilen , oldukça beğenildi. Saç gürleştirici olarak kullanılan Toppik sprey, erkek ve kadın tipi dökülmeler için ideal sonuçlar veriyor. Kolay uygulanabilen ve saçta kalıcılığı olan Toppik spreyi Farmareyon’da bulabilir ve hemen satın alabilirsiniz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri