Tolgay Arslan: Kuzey Derbisini Kazanmak İstiyoruz

Almanya 1. Ligi Bundesliga’da Hamburg takımında forma giyen Türk futbolcu Tolgay Arslan, pazar günü Hannover’e karşı deplasmanda oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi. Bundesliga’da 71. maçına çıkacak olan Arslan son hazırlık...

Almanya 1. Ligi Bundesliga’da Hamburg takımında forma giyen Türk futbolcu Tolgay Arslan, pazar günü Hannover’e karşı deplasmanda oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Bundesliga’da 71. maçına çıkacak olan Arslan son hazırlık antrenman sonrası zorlu deplasman maçın ile alakalı görüşlerini dile getirdi. Hamburg'un genç Türk oyuncusu Arslan, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmemize rağmen lige iyi başlayamadık. Ligin ikinci haftasında evimizde kendi seyircimiz önünde oynadığımız maçta Paderborn’a karşı aldığımız mağlubiyet moralimizi bozdu. Fakat hocamız lige verilen iki haftalık aradan çok faydalanarak bizi çok iyi motive ederek Hannover maçına hazırladı. Biz de kuzey derbisini kazanıp bu kötü gidişata dur demek istiyoruz." dedi.

Arslan, "Tayfun Korkut çok iyi bir hoca bize karşı farklı taktikle takımını sahaya sürecek. Onlarda kendi evinde üç puan almak isteyecekler; ama biz de engel olmaya çalışacağız. Her iki takım için çok zor bir müsabaka olacak. İnşallah gülen taraf biz oluruz." diye konuştu.

Orta sahada oyun kurucu rolünü pozisyonunda oynamayı en çok sevdiğini söyleyen Tolga, kanatlarda görev alınca takıma daha az faydalı olduğunu bu yüzden Mirco Slomka’dan pazar günü sevdiği pozisyona görev beklediğini sözlerine ekledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri