Tolga Ünlü: Telafi ederiz

Kayseri Erciyesspor önünde yenilgiyi hak edecek bir mücadele ve oyun ortaya koymadıklarını belirten Tolga Ünlü, Gaziantepspor karşısında bu yenilgiyi telafi edeceklerine inandığını söyledi.

Kayseri Erciyesspor önünde yenilgiyi hak edecek bir mücadele ve oyun ortaya koymadıklarını ancak bir anlık hatadan kalelerinde gördükleri golü çıkaramadıkları için beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirten Tolga Ünlü, Gaziantepspor karşısında bu yenilgiyi telafi edeceklerine inandığını söyledi.

Hafta boyunca Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları maça iyi hazırlandıklarını belirten  Tolga Ünlü, "Bakıldığında rakibin pozisyonu bile yok. Sahada mücadele anlamında gerçekten iki takım açısında da iyi görüntüler vardı. Biz buradan en kötü ihtimalle puanla ayrılarak rakiplerimizin bize yaklaşmasına izin vermek istemiyorduk. Ama bir anlık hata kalemizde golü gördük. Golden sonra maçı lehimize çevirebilme adına çok büyük gayret gösterdik. Direkten dönen topumuz, yakaladığımız fırsatlarımız var. Bence bu sonucu kesinlikle hak etmedik. Maçın hakkının en kötü beraberlik olduğunu düşünüyorum. Ama maalesef yenildik. Şimdi bu maçı bir an önce unutmalıyız. Önümüzdeki Gaziantepspor maçını kazanarak 4 maçtır devam eden galibiyet hasretimize son verip, bir an önce toparlanacak morali bulmalıyız. İyi takım olduğumuzu biliyoruz. Bunu sadece son 4 maçta sonuca yansıtamadık" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri