Tolga Süper Lig dedi

Konyasporun genç futbolcusu Tolga Ünlü Giresunspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz dedi
Bank Asya 1.Lig'de son 7 haftaya girildiğini ve takımlar açısından stresi yüksek maçların oynandığını belirten Tolga, bu dönemde stresine hakim olan ve daha az hata yapan takımın Süper Lig'e yükseleceğini, Konyaspor'un da bu takımlardan biri olması için çaba harcadıklarını söyledi. Bugün oynanacak Giresunspor maçıyla ilgili görüşlerini de açıklayan genç oyuncumuz Tolga, şunları söyledi.
"Ligde artık son 7 maça geldik. Stres düzeyi çok yüksek maçlar oynayacağız. Öncelikle önümüzde kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor ile kendi sahamızda yapacağımız bir maç var. Bizim adımıza zor olacak. İki takımda elinden geleni yapacak. Bizde ilk 2 takım arasına girerek Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Giresunspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz."
Son haftalara girildiğinde bunun takım üzerinde bir strese neden olup olmadığı şeklindeki soruyu da yanıtlayan genç oyuncu Tolga Ünlü, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Tabi ki de oluyor. Bunu kimse inkar edemez. Ama herkes bizim genç oyunculardan kurulu bir takım olduğumuz için bu stresi daha fazla yaşayacağımızı düşünebilir. Biz öyle düşünmüyoruz ve kendimize güveniyoruz. Kim bu stresin altından başarıyla kalkarsa sezonu en iyi yerde bitirir diye düşünüyorum.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri