Tolga: Akhisar'da galibiyeti kaçırdık

Ligde yakaladıkları çıkışı sürdürdüklerini ancak Akhisar Bld. Gençlik ve Spor ile oynanan maçta rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiremediklerini ifade eden yeşıl-beyazlı ekibin gen futbolcusu Tolga Ünlü, yoğun maç periyodundan en iyi sonuçlarla çıkac

Ligde yakaladıkları çıkışı sürdürdüklerini ancak Akhisar Bld. Gençlik ve Spor ile oynanan maçta rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiremediklerini ifade eden yeşıl-beyazlı ekibin gen futbolcusu Tolga Ünlü, yoğun maç periyodundan en iyi sonuçlarla çıkacaklarını belirtti. Akhisar'ın her takım için ligin en zor deplasmanlarından biri olduğunu söyleyen Tolga Ünlü, "Bizim amacımız yakaladığımız çıkışı devam ettirmekti. Bunun içinde puan ya da puanlar almak zorundayız. Maça bakıldığında rakibe oranla daha iyi oynadığımızı söylemek yanlış olmaz. Ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra yakaladığımızo avanyajı daha da iyi kullanabilirdik. Pozisyonlarımız var. Golle sonuçlandıramadık. Rakibin de pozisyonları var. Genel anlamda bakıldığında 1 puan aldığımıza fzla sevinemiyoruz. Çünkü kazanmak istiyorduk. Ama olmadı" diye konuştu.

Genç oyuncu Tolga Ünlü, "Hem ligde hem de kupada yoğun bir maç dönemine giriyoruz. 1 aylık dönemde 9 maç oynayacağız. Biz gerçekten iyibir takımız. Eksik arkadaşlarımızın yerlerine oynayan isimlerde verilen şansı en iyi şekilde kullanıyor. Bu zorlu periyottan en iyi sonuçlarla çıkacağımıza inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri