Toksöz Grup, İspanyol Meyve Suyu Devi Zumos Palma’yı Satın Aldı

Sanset, Tadelle, Sarelle, Sagra, Gol, L’era Fresca ile gıda sektöründe; Sanovel ile, ilaç sektöründe faaliyet yürüten Toksöz Grup, İspanya’nın önde gelen meyve suyu üreticilerinden Zumos Palma’yı satın aldı.

Sanset, Tadelle, Sarelle, Sagra, Gol, L’era Fresca ile gıda sektöründe; Sanovel ile, ilaç sektöründe faaliyet yürüten Toksöz Grup, İspanya’nın önde gelen meyve suyu üreticilerinden Zumos Palma’yı satın aldı. Grup, daha evvel İtalyan çikolata devi Pernigotti’yi bünyesine katmıştı.


Toksöz Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Toksöz, satın alma ile ilgili olarak şunları ifade etti:

"2013 başından itibaren paylaştığımız gibi ülkemizde yaptığımız önemli yatımların ardından ülke dışında da adımızdan söz ettirecek satın alma faaliyetlerimize devam ediyoruz. İtalyan çikolata markası Pernigotti’yi satın aldıktan sonra İspanya’nın en çok tercih edilen meyve suyu markalarından biri olan Zumasol’un üreticisi Zumos Palma şirketini, Pascual Grup’tan satın alma safhasını tamamladık. Bu satın alma, grubumuzun Avrupa başta, dünyada yeni bölge ve ülkelerde var olma hedefinde kararlı olduğumuza işaret ediyor. Zumosol markası ile yüzde 100 doğal ürünlerle faaliyet yürüttüğümüz sektörleri artırmak, dış ağımızı ise daha da güçlendirmek niyetindeyiz.”
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri