Toki: Tarım Kent Köy Projesi'yle Bir İlgimiz Yok

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dün medyada yer alan, "Diyarbakır’da Bismil ilçesinin 2 köyünde Toplu Konut İdaresi’nin 'Tarım Kent Köy' kapsamında inşa edilen konutlar adeta harabeye döndü" haberlerini yalanladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dün medyada yer alan, "Diyarbakır’da Bismil ilçesinin 2 köyünde Toplu Konut İdaresi’nin 'Tarım Kent Köy' kapsamında inşa edilen konutlar adeta harabeye döndü" haberlerini yalanladı. TOKİ yetkilileri yaptığı açıklamada, söz konusu haberin kendileriyle ilgisi olmadığını, TOKİ’nin 'Tarım Kent Köy' projesiyle alakası olmadığını kaydetti.

TOKİ 'den yapılan yazılı açıklamada, "Söz konusu haber Doğan Haber Ajansı (DHA)'nın 29 Eylül 2013 tarihli haberi kaynak gösterilerek verilmiştir. Ancak DHA’nın haberinde TOKİ hiçbir şekilde geçmemektedir. TOKİ’nin söz konusu proje ile herhangi bir ilgisi olmamasına ve DHA’nın haberinde de TOKİ geçmemesine rağmen, TOKİ ismi habere maksatlı bir şekilde monte edilmiştir. İdaremizce Diyarbakır’ın Bismil ilçesi ve köylerinde herhangi bir 'Tarımköy' uygulaması bulunmamaktadır. Haberde bahsi geçen 'Tarım Kent Köy Projesi' ile de idaremizin hiçbir ilgisi yoktur." ifadelerine yer verildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri