TOKİ Konya konut projesinde detaylar belli oldu! 1 yılda teslim edilecek

Konya TOKİ konut projeleriyle ilgili detaylar merak ediliyor. TOKİ Konya projesi ne zaman teslim edilecek? İşte TOKİ Konya projelerinden birisiyle ilgili detaylar.

Konya TOKİ Projelerinin hangi tarihte teslim edileceği merak ediliyor. TOKİ'nin Konya 'da aynı anda çok sayıda şantiyesinde çalışmalar devam ediyor. TOKİ Konya projelerinden birinin ne zaman teslim edileceği belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya TOKİ projesi için tarih belli oldu. 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Konya 2023 projesi için de tarih belli oldu. 

TOKİ'nin Konya 2023 projesi Yunak ilçesinde inşa edilecek. Esentepe Mahallesi'nde yükselecek olan TOKİ Konya 2023 projesinde 216 adet konutun yanı sıra 1 adet cami ve 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

Merakla beklenen TOKİ Konya 2023 projesinin ihalesi 14 Şubat tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ'nin resmi web sitesindeki detaylara göre, TOKİ'nin Konya Yunak projesi 400 takvim gününde tamamlanacak. Yani Konya Yunak TOKİ evleri 1 yıl sonra teslim edilecek.

Gündem Haberleri