TOKİ kapıcı dairelerini iptal ediyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Karabel, 'Kuzey Yıldızı TOKİ konutlarının bodrum katlarındaki kapıcı dairelerini iptal edeceklerini açıkladı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Karabel, Samsun'daki sel felaketinde 5 kişinin yaşamını yitirdiği Kuzey Yıldızı TOKİ konutlarında inceleme yaptı.

Bodrum katlarda bulunan kapıcı dairelerini iptal edeceklerini söyleyen Karabel, şöyle konuştu:

''Bizim burada elimizde bulunan mevcut dairelere veya Samsun Büyükşehir Belediyesiyle yapacağımız görüşme neticesinde eğer uygun bir alan bulursak oraya yapacağımız bir blok ile kapıcı dairelerini konuşlandıracağız. Bu mümkün değilse elimizdeki mevcut bloklardan zemin katlardaki daireleri kapıcı dairesi olarak vereceğiz. Ve bodrum katlarındakileri iptal edeceğiz.''

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın talimatları doğrultusunda bol yağış alan Karadeniz Bölgesi'nde ve bundan sonra yapılacak ihalelerin tamamında bodrum katlarında iskan yapmayacaklarına dikkat çeken Karabel, ''Bundan sonra bloklarımız zemin katlardan itibaren kullanacağız. Bodrum katları da daha değişik amaçlarla kullanacağız'' dedi.

Kaynak: AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri