TOKİ 7 bin 374 lira taksitle daire satacak! Projeye başvuru çok kolay

Türkiye'de ev sahibi olmak isteyenler TOKİ projelerini yakından takip ediyor. TOKİ 7 bin 374 lira taksitle daire satacak. Projeye başvurmak ise çok kolay.

Türkiye'de ev fiyatları tarihi zirveye ulaştı. Güncel istatistikler baz alınacak olursa büyükşehirlerde ortalama bir dairenin fiyatı 2-3 milyon lira aralığında. Durum böyle olunca ev sahipleri karlara ekstra zamlar uyguladı.

Kiracılar ise ev sahibi olabilmenin yollarını araştırıyor. Banka kredisi çekmeden ev sahibi olma imkanı tanıyan TOKİ bu yüzden rağbet görüyor. Üstelik bazen taksit miktarları kiradan bile daha uygun olabiliyor.

EN ÇOK KONUT İHTİYACI OLAN İLLER BELLİ OLDU

TOKİ projelerinin en çok talep edildiği iller şu şekilde: İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Eskişehir, Sakarya, Konya, Adana, Antalya, Mersin, Manisa, Denizli, Balıkesir, Tekirdağ, Samsun, Erzincan, Elazığ, Şanlıurfa, Aydın ve Bursa.

240 AY VADELİ TAKSİTLE DAİRELER SATILACAK

Uygun koşullarla ev sahibi olmak isteyenler için yeni projenin detayları paylaşıldı. TOKİ (Toplu Konut İdaresi), bu zorlu koşullarda vatandaşı ev sahibi yapmak için uğraşıyor. Son olarak Ankara Bala 2. Etap 208 Konut Projesi kapsamında satışa sunulan bağımsız bölümler, dar gelirli vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. 240 ay vadeli ödeme seçeneğiyle, ayda 7.374 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün. Söz konusu proje için satış tarihi ve kapsamlı detaylar TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alıyor.

Ekonomi Haberleri