‘Tokat’ için son hazırlık

Anadolu Selçukspor sahasında oynayacağı zorlu Tokatspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayarak kampa girecek. Yeşil-beyazlı ekip rakibini yenerek matematiksel hesabı da kapatmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden  Anadolu Selçukspor sezonun 35. haftasında sahasında oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla son verecek.  

TOKATSPOR KAZANDI 

Anadolu Selçukspor’un rakibi Tokatspor haftayı Tavşanlı galibiyeti ile kapattı. Tokat ekibi maç fazlası ve 1 puan farkla temsilcimizin önüne geçti.  Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak alt sıralarla bağını tamamen kesmek istiyor. Anadolu Selçukspor’un bay geçtiği haftada alt sıralardaki rakiplerinin kazanması Yeşil-beyazlı ekibin matematiksel anlamda rahatsız olmasına neden oldu.

Sezona kümede kalma hedefi ile devam eden Anadolu Selçukspor son haftalara 40 puanla girdi. Küme düşme hattında bulunan Fethiyespor 37,  Turgutlu, Körfez İskenderun ve Tarsus idmanyurdu takımlarının puanı ise 35.Ofspor ise 34 puanla 18. Sırada bulunuyor. Tavşanlı ekibi ise son sırada ve küme düşmesi kesinleşen tek ekip

OF’DAN SONRA SIRA TOKAT’TA

Anadolu Selçukspor Tokatspor ve Turgutluspor ile iç sahada karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada dış sahaya oranla tutuk bir performans sergiliyor. Anadolu Selçukspor  sahasındaki  5 haftalık galibiyet hasretini Ofspor maçı ile sonlandırarak önemli bir galibiyete imza atmıştı. Yeşil-Beyazlı ekip küme düşme potasındaki rakipleri ile evinde karşılaşmaya devam ediyor. Tokatspor ve Turgutluspor  Anadolu Selçukspor’un kümede kalmasına direkt etki edecek 2 önemli karşılaşma olarak öne çıkıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlardan en kayıpla çıkarak matematiksel olarak da kümede kaldığını ispatlamak istiyor.  Anadolu ekibi bu maçların en önemlisinde yarın Tokatspor ile sahasında karşılaşacak.

KORKULU RÜYA GÖRMEK İSTEMİYOR

Anadolu Selçukspor’un rakipleri Tokatspor ve Turgutluspor da küme düşme hattında yer alıyor.  Yeşil-beyazlı ekip bu rakipleri karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.  Anadolu Selçukspor’un bu maçlarda yaşayacağı puan kayıpları Yeşil-beyazlı ekibin yeniden korkulu rüya görmesine neden olabilir. Grupta 16. 17,18 ve 19. Takımlar küme düşecek. Tavşanlı ekibinin küme düşmesi kesinleşirken diğer 3 takım ise henüz netlik kazanmadı. Yeşil-beyazlı ekip kalan diğer maçlarında ise  Tokatspor, Kartalspor, Turgutluspor ve  son olarak ise 1461 Trabzonspor ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri