TOHM bisikletçileri Slovak antrenöre emanet

2013 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından geleceğin şampiyonlarının yetişmesini sağlamak amacı ile hayata geçirilen ‘’Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri’’ projesi Konya’da tüm hızıyla hizmet vermeye devam ediyor.

2013 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından geleceğin şampiyonlarının yetişmesini sağlamak amacı ile hayata geçirilen ‘’Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri’’ projesi Konya’da tüm hızıyla hizmet vermeye devam ediyor. 3 olimpik branşta hizmet veren Konya TOHM’un bisiklet branşı danışman antrenörlüğüne, eski Türkiye Bisiklet Milli Takım antrenörü Luca Zele getirildi.

Türk pedalların başına danışman olarak geçen Luca Zele ile bir toplantı yapan Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran; ‘’Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüz geleceğin başarılı sporcularının yetişmesi için sürekli yenilik içinde. Bu bağlamda yeni bisiklet antrenörümüzZele’nin deneyiminden ve başarılarından sporcularımızın faydalanacağından hiç şüphem yok’’ dedi.

Konya’da ki bisiklet sporunun önemine de değinen Elduran; ‘’ Bilindiği üzere Türkiye’de bisikletin başkenti Konya, fakat bu bize yetmiyor alınacak başarılarla birlikte ve her geçen gün yükselen çıtamız ile Avrupa’nın bisiklette başkenti olmak istiyoruz. Şu aşamada önemli olan uluslararası arenada alacağımız dereceler. Bu doğrultuda desteklerimiz her geçen gün katlanarak devam edecek’’diye konuştu.

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Konya Bisiklet branşının yeni antrenörü Zele ise Türkiye’de ki bisiklet sporunun uzun yıllardır takip ettiğini ve bu işin merkezi olan Konya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyük başarıların bir anda olmayacağını, “Ancak çalışarak gücümüze güç katarak hedeflediğimiz başarılara ulaşacağımızdan eminim” dedi.  Luca Zele Türk Milli Takım antrenörlüğünün yanı sıra Türkiye’de ve birçok yabancı kulüplerde antrenörlük ve sportif direktörlük görevi üstlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri