TOGG yeni kampanyayı duyurdu! 732 bin TL ödeyen hemen satın alabilecek

Türkiye'de yerli ve milli otomobil markası TOGG yeni kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda 732 bin TL ödeyen hemen sıfır kilometre bir TOGG satın alabilecek.

Türkiye'nin 100 yıllık hayali gerçek oldu. Yerli ve milli otomobil TOGG seri üretim başladıktan sonra satışa sunuldu. Dizel ve benzinli araçların devrinin bittiğini öngören yetkililer TOGG'u elektrikli olarak üretmeye karar verdi. 2020 yılında Bursa'da atılan fabrika temeliyle hayaller gerçek oldu.

2023 yılında seri üretimin başlamasıyla TOGG satışı başladı. Vatandaş TOGG'a yoğun ilgi gösterdi. İlk aylarda 1 milyon lira civarında bir fiyatla satışa sunulan TOGG ilerleyen süreçte pahalandı. Özellikle dar ve orta gelirli vatandaş TOGG fiyatlarının daha makul seviyelere çekilmesi gerektiğini söylüyor.

Yetkililer bu talebi dikkate aldı. TOGG T10X fiyatları revize edildi. Sıfır kilometre TOGG satışlarında yeni kampanya dönemi başladı. Bahsi geçen bu kampanyanın detayları belli oldu. 732 bin TL ödeme yapan bir vatandaş kampanya kapsamında TOGG satın alabiliyor.

Liste fiyatı 1 milyon 432 bin lira olan TOGG için 732 bin TL ödemek yeterli oluyor. Kalan kısım için TOGG sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Yani 700 bin liralık kısmını vatandaş taksitle ödeyebiliyor. Bahsi geçen bu kampanya çok ilgi görüyor.

İşte TOGG T10X'in güncel fiyat listesi:

Ekonomi Haberleri