TOÇ-BİR-SEN yeni yerinde hizmette

Memur Sendikaları Konfederasyonu Tarım-Orman çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Konya 41 Nolu Şube Başkanlığının yeni hizmet binası Genel Başkan Günay Kaya ve Konya protokolünün katılımıyla düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Memur Sendikaları Konfederasyonu Tarım-Orman çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Konya 41 Nolu Şube Başkanlığının yeni hizmet binası Genel Başkan Günay Kaya ve Konya protokolünün katılımıyla düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Günay Kaya,  K Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu ile Konya protokolünün teşrifleriyle Konya 41 Nolu Şube Başkanlığı çalışma ve İrtibat Ofisi Hacıfettah Mahallesi Furgandede Caddesi karaağaç İş merkezinde açıldı. Açılışta konuşan Konya 41 Nolu Şube Başkanı Kadir Alıcı; TOÇ Bir-Sen 41 Nolu Şube olarak bundan sonra yeni binamızda üyelerimizin hizmetindeyiz. Onların haklarını ve en iyi şartlarda çalışmaları için mücadelemiz sürecektir.” Dedi.

Memur-Sen Konya İl Başkanı Nafiz Karlıer; Memur-Sen olarak hedeflediğimiz üye sayısına ulaştık. Yakından Türkiye genelinde 1 milyon hedefine ulaşmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bizi hiçbir şey yıkamaz ancak fitre yıkar” dedi TOÇ Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya ise "Bugün Dünya Ormancılık günü, yarın ise Dünya Su günü, ayrıca Konya 41. Nolu Şubemizin açılış günü olması dolayısıyla anlamlı bir gün oldu. Biz büyük devlet ve milletiz. Tarih yazmaya devam edeceğiz. 101 yıl önce Çanakkale de olduğu gibi, üzerime üşüşen akbabalara karşı bugünde birlik ve beraberliğimizi koruyarak tarih yazmaya devam edeceğiz. Milletimize yakışanda budur. Milletimiz ve üyelerimizle birlikte terörü karşı dimdik ayakta duracağız. Bizi kimse yıldıramaz” diye konuştu. AK Parti Konya Milletvekili Prof Dr. Mehmet Babaoğlu da, "Böyle bir gün ve açılışta bulunmakta mutluyum. Sizlerle birlikte yaptığımız ve yapacağım çalışmaları önemsiyorum. Bunun en güzel örneği KOP projesidir. Sizlerle çalışmaya ihtiyacımız var. Bölgenin güçlü bir ülkesiyiz. Onun içinde karıştırmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımızın teröre karşı dik duralım çağrısını desteklediğimizi buradan ilan ediyorum. Terörü çocuklarımız ve geleceğimiz içir birlikte açmamız gerekiyor" dedi. Protokol konuşmalarının ardında TOÇ Bir-Sen 41 nolu şube başkanlığı hizmet binası yapılan dua ve kesilen kurdele ile hizmete açıldı.                

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri