Tobb, Polatlı’da Öğrencilere Kaban Ve Bot Yardımı Yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara’nın Polatlı ilçesinde öğrencilere kaban ve bot ve kırtasiye yardımı yaptı.    TOBB tarafından gönderilen 665 adet bot ve kaban, Polatlı Ticaret Borsası tarafından öğrencilere...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara’nın Polatlı ilçesinde öğrencilere kaban ve bot ve kırtasiye yardımı yaptı.

    TOBB tarafından gönderilen 665 adet bot ve kaban, Polatlı Ticaret Borsası tarafından öğrencilere ulaştırıldı. İlçeye bağlı Karahamzalı İlk ve Ortaokulu'ndaki öğrencilere yapılan yardımları Kaymakam Mahmut Nedim Tunçer, Topçu ve Füze Okul Komutanı Tümgeneral Avni Angun, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayri Doğruel takdim etti.

    Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer, en hayırlı yardımın eğitime yapılan olduğuna vurgu yaptı. Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu, 30 bin lira değerinden kaban, bot ve kırtasiye yardımı yapılacağını söyledi. Yahya Toplu, eğiteme her alanda katkı sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

    Toplu ayrıca, Polatlı Üniversitesi'ne de destek vereceklerini kaydetti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri