Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu Gto’yu Ziyaret Etti

Gaziantep’te bir takım temas ve incelemelerde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Ticaret Odası’nı (GTO) ziyaret etti.

Gaziantep’te bir takım temas ve incelemelerde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Ticaret Odası’nı (GTO) ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu, ziyaret sırasında GTO başkanlarından ve yönetim kurulu üyelerinden, iş dünyasının yaşadığı sorunlarla ilgi bilgi aldı. Özellikle Tüketici Kanunu ve Perakende Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkında Kanun gibi iş dünyasını yakından ilgilendiren son yasal düzenlemeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Yeni yürürlüğe giren e-fatura sisteminin yolaçtığı sıkıntıların ve Avrupa ülkelerine girişte yaşanan vize probleminin de dile getirildiği görüşmede Hisarcıklıoğlu, gündeme getirilen sıkıntılarla ilgili olarak girişimlerde bulunacaklarını belirterek, çözüme ulaşma noktasında odalar ile birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Hisarcıklıoğlu ayrıca, Kredi Kayıt Bürosu’nun (KKB) işlevleri ve ticari hayattaki öneminin üyelere tanıtımı konusunda destek istedi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ise “2014 yılı itibariyle işlerlik kazanacak olan sistemimiz sayesinde tüm üyelerimize en hızlı ve en sağlıklı şekilde ulaşabileceğiz. Bu konudaki altyapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu sayede ticari hayatın aktörleri üyelerimiz kendilerini ilgilendiren her türlü gelişmeden haberdar olabilecekler” açıklamalarına yer verdi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri