Tobb, 69. Genel Kurul Öncesi Delegelere İftar Daveti Verdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), yarın başlayacak 69. Genel Kurul öncesi delegelere iftar daveti verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), yarın başlayacak 69. Genel Kurul öncesi delegelere iftar daveti verdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da iftar öncesi bir konuşma yaptığı davete, delegelerin yanın sıra kabineden çok sayıda bakan da katıldı.

        TOBB İkiz Kuleler'in bahçe kısmında gerçekleştirilen iftara; TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Adalet Bakanı Sadullah Ergin de yer aldı.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un katıldığı iftarda, iş dünyasından da Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Ticaret Odası Başkanı (ATO) Başkanı Salih Bezci gibi isimler de iştirak etti.

        TOBB 69. Genel Kurulu yarın başlayacak ve yeni TOBB Başkanı seçilecek. Türkiye'deki bütün ticaret odaları, geçen hafta yaptıkları açıklamayla şu anki TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na destek verdiklerini ilan etmişlerdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri