Tküugd Başkanı Yavuzaslan: “lanetlemek Yetmez”

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan Ankara’da meydana gelen terör saldırısıyla ilgili kınama ve başsağlığı mesajı yayınladı.TKÜUGD) Genel B...

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan Ankara’da meydana gelen terör saldırısıyla ilgili kınama ve başsağlığı mesajı yayınladı.

TKÜUGD) Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan mesajında, terörün bir insanlık suçu olduğunu belirterek, “Ankara’da gerçekleşen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesinin ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Üst üste yaşanan saldılar ile acımız katlanarak artmaktadır” dedi.

Teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin haince saldırılarının hedefine ulaşamayacağını vurgulayan Yavuzaslan, “Acımız yine çok büyüktür. Ülkemize karşı yapılan saldırılarda sadece kınama ve üzüntü belirten eylemler değil top yekun terörle mücadele yapılması gerekir. Bir kez daha kanla ve kaosla beslenen teröristlerin gerçek yüzleri bir kez daha çirkinliğiyle ortaya çıktı. Bu zor günleri ülke olarak dayanışma içinde atlatacağımıza olan inancımla saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri