Titiz davranıyoruz

Torku Konya Selçuk Ünivesitesi yönetimi iftarda bir araya geldi. As Başkan Mehmet Ali Görgülü ev sahipliğinde yapılan iftar ardından yönetim kurulu olağan toplantısı gerçekleştirildi

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yönetim iftar programında bir araya geldi.

EV SAHİBİ GÖRGÜLÜ

Yönetim kurulu önceki akşam As Başkan’lardan Mehmet Ali Görgülü' nün ev sahipliğin de iftar yemeğin de buluştu. Haftalık olağan toplantının da gerçeklestiği iftar yemeğin de yönetimimizin keyfi yerin de gözüküyordu. Yemeğe tam kadro katılan sarı mavili yönetim kururlu yemek sonrasında olağan haftalık toplantısını da gerçekleştirdi. Toplantı sonrası Başkan Hakan Faydasıçok yönetim kurulu adına bir konuşma yaparak Görgülü'ye ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

İYİ BİR TAKIM İZLETTRECEĞİZ

Öte yandan gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı ardından Basın Sözcüsü Turnahan Turhan bir açıklama yaptı. Turhan, “ Transfer de aceleci olmayacağız gecen sezondan çok daha önce takımı kurmaya başladık, transferleri gerçekleştirirken ince eleyip sık dokuyoruz ki bir hata yapmayalım. Daha önce de belirttiğimiz gibi 1 yerli ve 1 yabancı olmak üzere şimdilik 2 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Görüşmelerimiz ve arayışlarımız devam ediyor. Takımımız için imkanlarımız doğrultusunda en iyisini yapmaya çalıştığımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımıza, sevenlerimize önümüzdeki sezon çok daha iyi bir takım seyredeceğimizi düşünüyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri