Titiz davranıyoruz

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Basın Sözcüsü Tunahan Turhan transferde titiz davrandıklarını belirterek, gelecek sezon için iyi bir ekip kurduklarını ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı mavili takımda son olarak Josh Mayo kadroya katıldı.

VERİMLİ OLACAK BİR İSİM

Tunahan Turhan oldukça sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, transfer komitesinin özverili bir şekilde transferlere devam ettiğini dile getirdi. Turhan, “Son olarak Josh Mayo’yu kadromuza kattık. Kendisinden beklentimiz yüksek. Oldukça kariyerli bir isim. Gelecek sezon kadromuzda güzel işler yapacağına inanıyoruz. İki tarafa da hayırlı olsun.” dedi.

TAM KADRO GİRECEĞİZ

Transferde titiz davrandıklarını belirten Turhan, “Transfer çalışmalarımıza mümkün olduğu müddetçe titizlikle devam ediyoruz. Bütçe dahilinde yapılabilecek en iyi transferlerin peşindeyiz. Görüşmelerimiz devam ediyor. En kıssa sürede kadro kurma çalışmalarımızı noktalamaya çalışıyoruz. Yeni sezon çalışmalarımız öncesinde bu iş bitecek” şeklinde konuştu.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Transfer çalışmalarının yanı sıra yeni sezon öncesinde salonda da hazırlıkların devam ettiğini dile getiren Tunahan Turhan, “Yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları yanı sıra diğer çalışmalarımızda devam ediyor. Altyapıda yaz okulumuzu açtık. Kış döneminde de oyuncularımızla antrenmanlara devam edeceğiz. Bunun yanı sıra salonda da yenileme çalışmalarımız var. Reklam ve halkla ilişkilerden sorumlu arkadaşlarımızda salon reklamları ve sponsorluklar için çalışıyorlar. Her şeyiyle hazır bir şekilde yeni sezona başlamak için yönetim kurulumuz elinden geleni yapmakta.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri