Titanik'in Zili, Hitler'in Gemisinin Pencerelerini Ofisinde Sergiliyor

Samsun'da denizcilik sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın 52 yıldır koordinatörlüğünü yapan 76 yaşındaki Tuncer Üçüncüoğlu, son 25 yılda topladığı antika parçalarla kendi ofisini adeta müzeye çevirdi. Titanik gemisinden çan...

Samsun'da denizcilik sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın 52 yıldır koordinatörlüğünü yapan 76 yaşındaki Tuncer Üçüncüoğlu, son 25 yılda topladığı antika parçalarla kendi ofisini adeta müzeye çevirdi. Titanik gemisinden çan ile Adolf Hitler'in gemisinden 4 adet pencereyi ofisine yerleştiren Tuncer Üçüncüoğlu, ofisindeki antika parçalara büyük ilgi olduğunu söyledi.

Antika parçaları belirli aralıklarla topladığını anlatan İşadamı Tuncer Üçüncüoğlu, "Aliağa'da gemi söküm yerleri var. Orada orijinal birşey çıktı mı antikaya meraklı olanlara bildiriyorlar. Esasında çok pahalı bir zevk bu. Gemi pusulası var işyerimde onun değeri 15 bin dolar. İşyerimde ayrıca Adolf Hitler'in gemisinin pencereleri var. Titanik'in zilini Rusya'dan aldım. İşyerimi kaptan köşkü olarak dizayn ettik. Bu ofiste oturmak bana büyük bir zevk veriyor. Orijinal parçalar olunca alıyoruz. Gemi konusunda orijinal antika parça olunca benim hemen haberim olur. Son 25 yılda topladım bu parçaları. "dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri