Tirebolu’da Sözleşmesi Biten Baz İstasyonuna ‘ Kaldırılsın Tepkisi’

Giresun’un Tirebolu ilçesi çarşı mahallesinde, sözleşmesi dolan baz istasyonunun kaldırılması için eylem gerçekleştirildi. ‘Baz İstasyonu istemiyoruz, sağlıklı yaşam istiyoruz’ sloganıyla gerçekleştirilen eylemde mahalle sakinleri...

Giresun’un Tirebolu ilçesi çarşı mahallesinde, sözleşmesi dolan baz istasyonunun kaldırılması için eylem gerçekleştirildi.

‘Baz İstasyonu istemiyoruz, sağlıklı yaşam istiyoruz’ sloganıyla gerçekleştirilen eylemde mahalle sakinleri hastalıklara dikkat çekmek amacıyla yerlere yatarak baz istasyonuna tepkilerini dile getirdi. Mahalle sakinlerinin eylemine Tirebolu Çevre Kültür ve Turizm Derneği üyeleri de destek verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tirebolu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Caniklioğlu, kendisinin de Çarşı Mahallesi sakini olduğunu ifade ederek, sözleşmesi dolan baz istasyonunun kaldırılmasını istedi. Tirebolu Belediyesi'nin almış olduğu encümen kararı ile 3 yıllık sözleşme karşılığında baz istasyonunun kurulduğunu belirten Caniklioğlu, “Sözleşme süresinin bitiminin üzerinden de bir yıl geçti. Yeni bir kira kontratı da yapılmadı. Şuan milli emlak baz istasyonu için sadece işgaliye parası alıyor. Bizlerde kontratı dolan bu baz istasyonunun buradan kaldırılmasını talep ediyoruz. Bu eylemi de o nedenle gerçekleştirdik” diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri