Tır Kamyona Çarptı Etrafa Saçılan Pancarlar Ankara Yolunu Kapattı

Çorum'da bakliyat dolu TIR'ın şeker pancarı yüklü kamyona çarpması sonucu Ankara yolu trafiğe kapandı, 2 kişi ağır yaralandı.    Kaza, Ankara yolu Organize Kavşağı'nda meydana geldi. Bedir Yılmaz (53), yönetimindeki...

Çorum'da bakliyat dolu TIR'ın şeker pancarı yüklü kamyona çarpması sonucu Ankara yolu trafiğe kapandı, 2 kişi ağır yaralandı.

    Kaza, Ankara yolu Organize Kavşağı'nda meydana geldi. Bedir Yılmaz (53), yönetimindeki 55 Jl 256 plakalı TIR, OSB'den yüklediği bakliyatları götürmek için yola çıktı. Yılmaz, kavşağa geldiğinde hızını alamayarak Kadir Aslan'ın (58) kullandığı ve şeker pancarı yüklü 66 KP 023 plakalı kamyona yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile TIR ikiye ayrılırken kamyon ise devrildi. Olayda araç sürücüleri yaralanırken Ankara yolu pancar ve bakliyatlarla trafiğe kapandı.

    Olayın diğer sürücüler tarafından 112 acil sağlık ekipleri ve polise bildirilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saatlerce kapalı kalan yol polisler tarafından kontrollü bir şekilde sağlandı.

    HER YER PANCAR VE BAKLİYAT OLDU

    Bu arada TIR'dan çevreye saçılan bakliyatlar ve kamyonun devrilmesi sonucu dökülen pancarları toplamak için gelen sürücü yakınları uzun süre olay malzemelerin yanında bekledi. Yedek araç çağrılarak malzemeler yerlerden toplanmaya çalışılırken polisler de yardım etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri