Thy’den Ramazan'a Özel Menü

Ramazan ayı süresince Türk Hava Yolları (THY) iftar saatindeki uçuşlarında yolculara içinde hurmanın da olduğu özel yemek menüsü hazırladı.

Ramazan ayı süresince Türk Hava Yolları (THY) iftar saatindeki uçuşlarında yolculara içinde hurmanın da olduğu özel yemek menüsü hazırladı. İç hat uçuşunda ekonomi sınıfı yolcular için iftar saatinde özel kutular içinde baklava, pide, hurma ve hazır çorbanın da olduğu yemek servisi yapılıyor.

THY, Ramazan ayında iftar saatine denk gelen iç hat uçuşlarında ikram konseptinde oruçlu yolcular için bir dizi yenilik yaptı. THY, iç hatlarda iftar saatine denk gelen seferlerde business class yolcularına özel soğuk menü veriyor. Menü içeriğinde iftariyelik tabak (peynir çeşitleri, tereyağı zeytin çeşitleri), tatlı,hurma, bal, salatalık, domates bulunuyor. Ekmek çeşitlerinde de pide bulunuyor. Ekonomi sınıfı yolculara da özel kutular içinde peynirli pide, hurma, hazır çorba, küçük kap içinde salatalık, domates, zeytin, küçük kutu içinde baklava, küçük kap içinde zeytinyağlı, bal, tereyağı, kraker ikram ediliyor.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri