The North Face Kapadokya Ultra Trail'i Elena Polyakova Kazandı

The North Face Kapadokya Ultra Trail'i Elena Polyakova kazandıUNESCO Dünya Mirasları listesinin baş sıralarında olan Kapadokya yöresinin vadilerinde 110, 60 ve 30 kilometre olmak üzere 3 zorlu parkurda toplam 3 bin 360 metre tırmanışı kapsayan...

The North Face Kapadokya Ultra Trail'i Elena Polyakova kazandıUNESCO Dünya Mirasları listesinin baş sıralarında olan Kapadokya yöresinin vadilerinde 110, 60 ve 30 kilometre olmak üzere 3 zorlu parkurda toplam 3 bin 360 metre tırmanışı kapsayan The North Face Kapadokya Ultra Trail Koşusu, Rus kadın atlet Elena Polyakova’nın zaferi ile sonuçlandı.

Maksimum 22 saat süren ve gecede devam eden 110 kilometrelik parkuru, 13 saat 33 dakikada bitiren Elena, 3 bin 360 metre tırmanışlı koşu rotasında, kadın erkek tüm yarışçıları geride bıraktı.

20 ülkeden yabancı atletlerde olmak üzere yaklaşık 200 kişinin katıldığı ultra maratonda Türk atletler Caner Odabaşoğlu ve Alper Dalkılıç da yarıştı. 110 kilometrelik parkurun 1.’si Elena Polyakova, 60 kilometrelik yarışın 1.’si Kemal Kukul ve 30 kilometrelik etabın 1.’si ise Fryderyk Pryjma oldu.

Koşunun ardından ise sporculara düzenlenen ödül töreniyle takdim edildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri