TFFHGD sezonu açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesi gerçekleştirdiği törenle yeni sezonu dualarla açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesi (TFFHGD), Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirdiği törenle 2017-2018 sezonunu açtı. Törene; Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Günbaş, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Başkanı Recep Çınar, Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz,  Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, Konya futbolunun taban birlikleri, hakemler ve gözlemciler katıldı. Törende konuşmaların ardından kurban kesildi.

 

YABANCI DİL ÖĞRENİN

 

Törende konuşan ASKF Başkan Vekili Mehmet Günbaş, 2017-2018 sezonunun Konya hakemleri açısından hayırlı geçmesi temennisinde bulundu. Günbaş, "Hakem arkadaşlarıma nacizane fikrim, bir tavsiyem olacak. Günümüz futbolunda artık dil çok önemli. Kendinizi uluslarası futbolda görmek istiyorsanız yabancı dili öğrenmek zorundasınız. Hepinize size tavsiyem yabancı bir dil öğrenmeniz.Hepinize başarılar diliyorum. Amatör Spor Kulüpleri olarak daima sizlerin yanınızdayız" dedi

 

SÜPER LİG'İN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK

 

Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, Konya hakemliğinin son 2 sezonda Anadolu'nun en önemli başarılarını yakaladıığını ifade etti. Düzkaya, "Geçen yıl 7 tane teklif ettiğimiz hakemimizden  5 tanesi üst kademeye terfi ederken bu yıl ise 9 tane teklif ettiğimiz hakem arkadaşlarımızdan 5 tanesi üst kademeye terfi etti. Bu Konya hakemliğinin başarısıdır. Bu konuda bize destek veren Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, ASKF Başkanı Remzi Ay ve TSYD Başkanı Recep Çınar'a teşekkür ediyorum. Süper Lig'de Konya hakeminin olması bizlerin birer eksikliğidir. Konya bu kadar masada güçlü olduğu halde Süper Lig'e hakem çıkarmakta zorlanmaktadır. Biz 10 kişi teklif ederken büyük şehirler ise 100 kişi teklif ediyorlar. Önceki yıl bazı arkadaşlarımız Süper Lig'in eşiğinden döndüler.Maalesef başarılı olamadık. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Daha iyi yerlere gelmek için çalışacağız" şeklinde görüş belirtti.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Törende açılış konuşması yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesi  Yasin Şahin, "2017-2018 sezonu başta Türk hakemleri olmak üzere Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sporun fair-play çevresinde olup, kazananın ikinci planda olması gerektiğini belirtmek istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

 

Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz ise, "Futbol İl Temsilciliği görevini devraldık. Bizden önce Futbol İl Temsilciliği görevinde bulunan Hacı İbrahim Samur'a Konya futboluna verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.Bundan böyle bizde Konya futboluna hizmek edeceğiz.Hakem arkadaşlarımızın iyi günde kötü günde her zaman yanında olmaya çalışacağız.Bu vesileyle 2017-2018 sezonunun hakem camiamıza ve Konya futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi

 

AHMET SÜTCÜ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri