TFF 1.Lig için ter dökecekler

Spor Toto 2. Lig Play-Off Yarı Final karşılaşmaları bugün oynanacak. Kastamonuspor ile Gümüşahespor, BB Erzurumspor – Amed Sportif karşı karşıya gelecek. Rövanş karşılaşmaları ise 16 Mayıs'ta oynanacak

MKE Ankaragücü ve İstanbulspor'un adını direkt TFF 1. Lig'e yazdırdığı Spor Toto 2.Lig'de play-off çeyrek finalinde rakiplerini saf dışı bırakan Beyaz Grup'ta Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Amed Sportif Faaliyetler, Kırmızı Grup'ta ise Kastamonuspor 1966 ile Gümüşhanespor bugün yarı finalde karşılaşacak. Rövanş karşılaşmalarının 16 Mayıs Salı günü oynanacağı play-off'ta, finale kalanlar 21 Mayıs Pazar günü TFF 1. Lig'e yükselecek üçüncü ekip olmak için sahaya çıkacak.

AMED ÜSTÜN

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Amed Sportif Faaliyetler Beyaz Grup'ta çeyrek finalde Kocaeli Birlikspor'u saf dışı bırakan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Sivas Belediyespor'u eleyen Amed Sportif Faaliyetler bugün saat 16.00'da Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda karşı karşıya gelecek. İki takım arasında normal sezonda Erzurum'da oynanan müsabaka Amed Sportif Faaliyetler'in 2-1 üstünlüğüyle tamamlanmış, Diyarbakır'daki karşılaşma ise 1-1 berabere sona ermişti.

NORMAL SEZONDA EV SAHİPLERİ GALİP GELDİ

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta bir önceki turda Hatayspor'u eleyen Kastamonuspor 1966 ile Menemen Belediyespor engelini geçen Gümüşhanespor, play-off yarı final ilk maçında bugün saat 16.00'da Kastamonu Gazi Stadı'nda birbirlerine rakip olacak. Normal sezonda ev sahibi ekiplerin galip geldiği iki müsabakada Gümüşhanespor 3-2, Kastamonuspor 1966 ise 3-0'lık galibiyetler almışlardı. İki takım 16 Mayıs Salı günü rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri