Teslimiyet yok

Ligde 30. haftanın açılış maçında, yarın akşam şampiyon adaylarından Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da planlar puan için yapılıyor. Kartal, Aslan'a teslim olmayacak

Torku Konyaspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları bugün tamamlanacak. Kartallar İstanbul’a öğleden sonra havayoluyla gidecekler. Ligde 30. haftanın açılış maçında, yarın akşam şampiyon adaylarından Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da planlar puan için yapılıyor. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen taktik ağırlıklı antrenmanlarla bu zora maça hazırlanan yeşil-beyazlı takımda Marika ve kaleci Felgueras sakat. Kokaloviç ise sarı kart cezalısı. Sakatlığı nedeniyle hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda takımdan ayrı çalışan ve tedavisi sürdürülen Vukoviç’in durumu bugün belli olacak.  Bu sabah Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde taktik çalışacak olan Torku Konyaspor’da İstanbul yolculuğu öğleden sonra başlayacak. Kartallar maçtan sonra da muhtemelen gece uçakla Konya’ya dönecekler.  Torku Konyaspor, ligin 31. haftasında ise, Salı günü iç sahada Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıkları da İstanbul dönüşü ara verilmeden başlayacak. 

BAYDAR: RÖVANŞ FARKLI OLACAK

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Mersin İ.Y. deplasmanında beklenmeyen bir yenilgi aldıklarını ancak bunun her şeyin sonu olmadığını belirtirken, Galatasaray ile oynayacağımız maçtan puan ya da puanlarla ayrılacaklarına inandığını söyledi. Galatasaray ile deplasmanda oynayacağımız 30.hafta maçına da değinen Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Sezonun ilk yarısında sahamızda oynadığımız maçta hiç istemediğimiz farklı bir yenilgi almıştık. O sonuç bizim adımıza belki sonrasında 2-3 maça etki eden olumsuzluklar doğurmuştu. Deplasmanda oynayacağımız karşılaşma kesinlikle böyle olmayacak. İyi mücadele ederek maçtan puan ya da puanlarla ayrılacağına inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti. 

KULÜP ARENA'YA TAŞINIYOR

Yeşil-beyazlı takımın Zafer’de bulunan kulüp binası Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun içine taşınmaya hazırlanıyor. Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleri Torku Arena Stadyumu’nda yeni kulüp binası yeri için incelemelerde bulundu. 

Ahmet Şan, Torku Konyaspor yönetimi olarak gelecek sezonun hazırlıklarını tüm yönleriyle değerlendirdiklerini belirterek, “Hem sportif anlamda hem de kurumsallaşma anlamında çalışmalarımız sürüyor. Yeni kulüp binamız Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nda olacak. İlgili arkadaşlarımız gerekli incelemeleri yapıyorlar. İnşallah çok nezih ve modern bir kulüp binasına sahip olacağız. Bu sezon bir atılım yapmıştık. Yeni sezona yeni kulüp binamızda gireceğiz. Tüm hazırlıklarımızı ona göre yapacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri