Teski Yatırım Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlçeler Koordinasyon Dairesi Başkanlığı öncülüğünde her ay düzenli olarak yapılan TESKİ İlçe Şube Müdürleri toplantısı, bu ay TESKİ Daire Başkanlarının da katılımı ile gerçekleştirildi.Süleymanpaşa Hi...

İlçeler Koordinasyon Dairesi Başkanlığı öncülüğünde her ay düzenli olarak yapılan TESKİ İlçe Şube Müdürleri toplantısı, bu ay TESKİ Daire Başkanlarının da katılımı ile gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim İçöz, İ. Feyzi Ünal ve A. Soner Ergin katıldı. Toplantı süresince TESKİ’nin il genelinde sürdürdüğü çalışmalar hakkında geniş çaplı değerlendirmeler yapıldı. İlçelerde TESKİ’nin hizmetlerini sürdüren ilçe şube müdürlüklerinin ihtiyaç ve talepleri detaylı olarak görüşüldü ve çözüm üretme yolunda fikir arayışında bulunuldu.

Genel Müdür Başa, toplantıda yaptığı konuşmasında, “TESKİ olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Güçlü bir teknik kadro ile hizmet veriyoruz ve yatırımlarımız ortada. Tekirdağ’ın neredeyse her ilçesinde altyapı çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarımıza her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Bunun yanı sıra vatandaşlarımız temel ihtiyacı olan su ve kanalizasyon hizmetinin kendilerine ulaştırılmasında asla sıkıntı yaşanmasını istemiyoruz ve bunun için her zaman elimizden gelenin daha fazlasını yaptığımıza inanıyorum. TESKİ’den hizmet alan her bireyin ihtiyacı olan hizmeti en yüksek kalitede almasını ve kesinlikle mağdur edilmemesini arzuluyoruz. Bu bizim felsefemizdir. Bunun için daha da özveri ile çalışmamız gerekiyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri