Tesettür Elbise Modası Abiyelerle Ön Planda

Tesettür Elbise Modası Abiyelerle Ön Planda

 

 

            Günümüzde bayanlar moda tesettür abiyeleri takip etmektedir. Özellikle de tesettürlü bayanlar için sunulan farklı ve renkli seçenekler onlara büyük faydalar sağlıyor. Her tesettürlü bayan kendi zevkine ve tarzına uygun kombin oluşturarak, hem özel davetlerde hem de günlük hayatta şıklığı yakalayabiliyor. Eskiye yıllara baktığımızda tesettür sektöründe giyim ürünleri geri planda kalıyordu. Standart çizgilerin yanı sıra koyu renkler de seçenekleri kısıtlıyordu. Şimdi modasında yaşanan hızlı gelişmeler her model ürünleri geniş seçeneklerle sunmaktadır. Günlük kıyafetlerin yanı sıra, tesettür abiye modelleri de bu yeniliklerden etkilenmiştir.

 

 TESETTÜR MODASINDA ABİYELER

 

            Özel davetlerde, düğün ve organizasyonlarda şıklık her zaman ön plana çıkmıştır. Şıklığı yansıtan ise elbise tercihi ve tabi ki aksesuarlardır. Bu yeni sezon tesettür abiye modelleri detaylarla ve modellerle bu şıklığı sağlıyor. Yani tercih ettiğiniz elbise ile bir bütün olarak şıklığı kolayca yakalayabilirsiniz. Balık tarzı dediğimiz modeller bu sezon oldukça trend. Öte yandan abiye elbiselerine bitişik olan kolye detayı da karşımıza çıkıyor. Asil aksesuarlar elbiseye farklı bir hava katmaktadır.

 

            Gül desenleri, pullar, danteller, işlemeler ve boncuklar abiye elbiselerine zariflik katıyor. Bu tür detaylar abiyelerin en vazgeçilmez unsurudur. Abiye modellerinde verev kesim, bolero görünümü ve kuyruk detayı da ön plana çıkan detaylardan bazıları. Sade modelleri gösterişli yapan kaliteli kumaş, boncuk, işlemler gibi tamamlayıcı hususlardır. Genellikle modasında çok fazla abartılı detaylar kullanılmazlar. Tasarımlarda ufak detaylar bu zarafeti ve şıklığı dengeliyor. Bel kısmında gül kemer, omuz ve üst kısımda kullanılan paletler ve işlemler bunlardan bazılarıdır.

 

 ABİYE ELBİSELERDE RENK SEÇİMİ

 

            Şıklıkta sadece tesettür abiye modelleri rol oynamıyor, renk tercihi de önemlidir. Bu yüzden yeni ürünlerde geniş renk seçenekleri de mevcuttur. Tek renk kullanılan abiye elbiselerde siyah her yıl olduğu gibi ön plandadır. Özellikle 2017 yılının trend rengi olan pembe ve tonları da lerde görmek mümkündür. Bordo, yeşil, krem renkler de ağırlık olarak kullanılmıştır. Öte yandan bazı abiye modellerinde iki rengi aynı modelde de görmek mümkün. Kırmızı siyah, pembe krem, siyah yeşil gibi ikili renkler de abiyeleri şık yapan faktörlerdendir. Sunulan tesettür abiye modelleri renkleri, kesimi, detayları ile her bayanın zevkine uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri