Tersaneciler Hamburg Meclisi’ni Gezdi

Uluslararası Gemi Yapımı, Makinesi ve Teknolojisi Fuarı’na katılmak üzere Hamburg’a gelen tersane sahipleri eyalet meclisini gezdi. Meclis ziyaretine Özata Tersanecilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, aynı tersane Proje ve İş Geliştirme...

Uluslararası Gemi Yapımı, Makinesi ve Teknolojisi Fuarı’na katılmak üzere Hamburg’a gelen tersane sahipleri eyalet meclisini gezdi.

Meclis ziyaretine Özata Tersanecilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, aynı tersane Proje ve İş Geliştirme Müdürü Hanifi Aydın ve Hulusi Ataseven ile Frydenbo şirketinden Emrettin Atik katıldı.

SPD Eyalet Milletvekili Dirk Kienscherf ve aynı parti üyesi Hakan Demirel tarafından Hamburg’un tarihi meclis ve belediye binası gezdirilen misafirlere kentin ekonomi, tarihi ve turistik konularda bilgi verildi.

Misafirler Hamburg’daki yatırım imkan ve alanlarıyla ilgili sorular sordu. Ziyaretten memnun kalan misafirler, Kienscherf’e dolayısı ile partisine bünyelerinde Hakan Demirel gibi eski meclis üyelerine şans ve imkan verdikleri için teşekkür ederek Türkiye’ye davet etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri