Terörü bitirmeliyiz

CHP Konya il başkanlığı partililerin katıldığı bir programla bayramlaştı. Bayramlaşma programına, CHP Konya il Başkanı Mehmet Ali Ünal, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı

Bayramlaşma programında Konyalılarla birlikte partililerin bayramını kutlayan CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, “ Bayramlar, inancımıza göre birbirimize sarılıp sevmenin ifadesidir. Dini ve resmi bayramlarımızı Türkiye Cumhuriyeti yaşadığı sürece hep birlikte sevgimizi ve dostluğumuzu paylaşarak kutlayacağız. Farklıklarımızı bir tarafa bırakıp, bayram sevincinin mutluluğunu yaşadık. Bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Konyalı hemşerilerimizle birlikte partililerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

 VİCDANI OLAN BU SALDIRIYI YAPMAZDI

“Vicdanı olanlar Van ve Hakkâri’deki her iki saldırıyı da yapamaz” diyen CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, “Bayram içerisinde Van’da yapılan terör saldırısıyla, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti’nin Hakkâri’den 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterdiği işadamı Ahmet Budak’ın evinin önünde terör örgütünün saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesi kınıyoruz. Vicdanı olan hiçbir insan böylesine önemli bir gün olan kurban bayramında bu saldırıları yapmaz. Terör örgütünce yapılan bu saldırılar belediye başkanlarının görevden alınmasına yönelik bir saldırıdır. Kınıyoruz. Budak ailesine başsağlığı dilerken, Ahmet Budak’a da Allahtan rahmet diliyorum. Van’daki yaralılarımıza da acil şifalar dilerim. Bin yıldır kardeşçe yaşadığımız bu coğrafyada böylesine bir saldırı olmamalıdır. Bizler ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizi koruyup, terörün bitmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Bu ülkenin yapısı ve anlayışı bellidir. Dostça, kardeşçe ve barış içinde birlikte yaşamayı öğrenin bu toplumuz. Bu özelliğimizi hiçbir güç yok edemeyecektir. OHAL’le belediye başkanları alınmamalıydı. Bu şekilde değilde, başka bir şekilde halledilmeliydi. Elbette suçu olanlarda cezasını çekmelidir” şeklinde konuştu.    

EREĞLİ VE KARAPINAR TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

CHP İl Başkanlığında yapılan bayramlaşmadan sonra CHP Ereğli ve Karapınar ilçelerindeki bayramlaşmaya katılan CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ve Karatay İlçe Başkanı Mustafa Öztürk her iki ilçede partililerle bayramlaştı. CHP Ereğli ilçesindeki bayramlaşma programına partililerin yanı sıra Ereğlili olan İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’da katıldı. Burada da konuşan CHP İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, “İçinizden İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı çıkardığınız için sizleri tebrik ediyorum. Hüseyin Mutlu Akpınar’ı da İzmir Karşıyaka’daki başarılı hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Tıpkı Karşıyaka belediyesinin başarılı belediye başkanı gibi gelecek yerel seçimlerinde sizlerden başarılı bir belediye başkanı bekliyoruz. Bunun içinde şimdiden çalışmalıyız. Sizlerin ve Ereğlili hemşerilerimizin bayramını da kutluyorum” diye konuştu.  CHP Ereğli İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil de, “Bugün ilçemizde yapılan bayramlaşma programına katıldığınız için il başkanımızla birlikte partililerimize teşekkür ediyorum. Bugün olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi her zaman korumalıyız. Herkesin bayramını kutluyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri