Teröristler, Uçaksavar İle Askerleri Taciz Etti

Genelkurmay Başkanlığı, bugün 48. Hudut Tugayı 3. Hudut Tabur Komutanlığı Şırnak Uludere Beyaz Tepe Üs Bölgesinde konuşlu bulunan unsurlara; bölücü terör örgütü mensubu 4 terörist tarafından Doçka Uçaksavar Makineli Tüfeği ile aralıklarla...

Genelkurmay Başkanlığı, bugün 48. Hudut Tugayı 3. Hudut Tabur Komutanlığı Şırnak Uludere Beyaz Tepe Üs Bölgesinde konuşlu bulunan unsurlara; bölücü terör örgütü mensubu 4 terörist tarafından Doçka Uçaksavar Makineli Tüfeği ile aralıklarla taciz ateşi açıldığını bildirdi.

Genelkurmay saat 11.05 sıralarında yaşanan tacize ilişkin, “Türkiye-Irak hudut hattının 2000-2500 metre güneyinde ve hududun Irak tarafında bulunan 1872 Rakımlı Tepe bölgesinin birkaç ayrı noktasından, Doçka Uçaksavar Makineli Tüfeği ile aralıklarla taciz ateşi açılmıştır. Yapılan taciz ateşine, Beyaz Tepe Üs Bölgesinde bulunan unsurlarımız, hafif ve ağır silahlarla anında karşılık vermiştir. Unsurlarımız tarafından açılan karşı ateşi müteakip, taciz ateşi kesilmiştir. Olayda, herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir.” açıklamasını yaptı.

10 TERÖRİST TESLİM OLDU

Yine bugün (08 Eylül) Irak Kuzeyinde faaliyet gösteren ve yaşları 15 ila 20 arasında olan bölücü terör örgütü mensubu 10 teröristin, güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu duyurusu yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri