Teröristler, Hidroelektrik Santrali Sistem Odasını Ateşe Verdi

Bölücü terör örgütü mensupları Kars'ın Kağızman ilçe sınırları içerisinde bulunan bir hidroelektrik santralinin sistem odasını ateşe verdi, özel enerji firmasına ait bir kamyoneti de gasp etti.Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde,...

Bölücü terör örgütü mensupları Kars'ın Kağızman ilçe sınırları içerisinde bulunan bir hidroelektrik santralinin sistem odasını ateşe verdi, özel enerji firmasına ait bir kamyoneti de gasp etti.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde, 11 Ekim'de yaşanan olaylara ilişkin bilgi verdi. Bölücü terör örgütü mensubu silahlı üç-dört teröristin saat 22.10 sıralarında Kars-Kağızman ilçesi mülki sınırları içerisinde bulunan bir hidroelektrik santralinin sistem odasını ateşe verdiği, müteakiben özel enerji firmasına ait bir kamyoneti gasp ederek bölgeyi terk ettiği ifade edildi. Olayla ilgili olarak, Kağızman Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından sınır ötesinden (Irak topraklarından) Türkiye sınırı üzerinde bulunan Düğün Dağı'ndaki askerlere saat 15.40 sıralarında taciz ateşi açıldığı, en ağır şekilde ateşle karşılık verildiği kaydedildi.

Yine bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından saat 10.10 sıralarında yurt içinden Dağlıca'daki üs bölgelerine taciz ateşi açıldığı ve anında en ağır şekilde ateşle karşılık verildiği bildirildi. Olaylarla ilgili adli işlem başlatıldığı ifade edildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri