Teröre 'dur' dedik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu terörle mücadelede önemli mesafeler alındığını belirterek, teröre dur dediklerini ve en kısa zamanda bu mücadelenin semeresini alacaklarını söyledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, MYK Üyesi, Eski İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Eski Milli Savunma Bakanı ve Antalya Milletvekili Mehmet Vecdi Gönül, Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ve AK Parti Kurucu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili, Ankara Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti 22. Dönem Konya Milletvekili Av. Ahmet Işık’ın davetlisi olarak Konya’ya geldi.
YHT ile Konya’ya gelen Aksu, Gönül, Coşkun ve Kavuştu, Konya Garı’nda Vali Aydın Nezih Doğan, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Av. Ahmet Işık ve kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Önce Valilik Binası’na geçen heyet burada Vali Doğan’dan Konya ile ilgili bilgi aldı.
Cuma Namazını Şerafettin Camiinde kılıp buradan Ahmet Işık’ın Hukuk Bürosuna geçen Aksu, Gönül, Coşkun ve Kavuştu burada, ziyaret sebepleri ve Türkiye meselelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu son on yılda terörle mücadelede önemli mesafeler alındığını belirterek, “Bu mücadelenin semeresini inşallah yakın zamanda göreceğiz. Bir Kürt sorunu ile terör sorununu birbirine karıştırmamaya özen gösteriyoruz” dedi. Aksu, Eski Konya Milletvekili Ahmet Işık ile sıkı bir dostluklarının bulunduğuna da vurgu yaparak “Milletvekilliğinden sonra mesleği olan avukatlığa dönerken, hukuk bürosunun açılışına katılamamıştık. Bugün hem hayırlı olsun demeye, hem de hasret gidermeye geldik” dedi.
Daha sonra konuşan Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Işık’ın parlamenterliği döneminde çok aktif ve çalışkan bir isim olduğunu belirterek “Ahmet Işık bey enerjisi ve çalışkanlığı ile öne çıkan bir dava arkadaşımızdı. Kendisi bu dönemi dinlenerek geçiriyor. Bu dönem bizim son dönemimiz, inşallah önümüzdeki dönemde Ahmet Işık’ı tekrar parlamentoda görürüz” diye konuştu.
Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun’da konuşmasında “Parlamentodaki arkadaşlarımızla birlikte Konya’mızı ziyaret edip dostlarımızla hasret gidermek istedik. Bu vesile ile Konya’ya geldik. Hem Vali beyi ziyaret edip şehirle ilgili bilgi aldık, hem de dostlarımızla hasbihal fırsatı bulduk” ifadelerini kullandı.
AK Parti Kurucu Üyesi ve Eski Çorum Milletvekili, Ankara Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sayın Ali Yüksel Kavuştu’da Konya’ya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirterek “Parlamento çalışmalarımızda oluşan güzel dostluklarımız var. Ahmet Işık’ta bu güzel dostlarımızdan biri. Bugün, kendisini ziyaret vesilesiyle Konya’ya geldik. Yararlı bir ziyaret oldu” dedi.
AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve partimizin üst düzey yöneticilerinin, Eski milletvekilimiz Sayın Işık’ı ziyaret vesilesiyle Konya’da ağırlamaktan mutluyuz. Kendilerinin Konya’ya karşı duyarlılıklarını ve yakınlıklarını beliyoruz. Bu vesile ile kendileriyle Konya meselelerini paylaşma fırsatı da bulmuş olacağız” diye konuştu.   
Daha sonra Sille Konak’ta öğle yemeği yiyen heyet ardından AK Parti İl Yönetim Kurlu toplantısına katıldı. Akşam da Ahmet Işık’ın evinde bamya çorbası ve çiğ köfte ikram edildi.
HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri