Terim'den beraberlik yorumu

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Gençlerbirliği beraberliği ve Eboue'nin oyundan çıkarken üzgün olmasıyla ilgili konuştu.. 

Terim maçla ilgili değerlendirmesinde galibiyeti kaçıran isim olduklarını vurgulayarak "Bence Galatasaray 2 puan kaybetti. Deplasmanda 3 gol atmak önemli. Kim bize gol atmak isterse atabiliyor. Nereden vurursanız vurun bizim kalemize düşüyor bir şekilde. İnanılmaz goller yiyoruz. Doğal olarak bazı şeyleri yapamıyoruz. Bunları biliyoruz. Eksik yaptığımız şeyler var. Uzun bir yarışta bunlar olacaktır. Çalışıp kendimizi düzelteceğiz. Galatasaray şampiyonluğun en ciddi adaylarından biridir. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız." dedi.

Eboue'nin oyundan çıkarken üzgün olduğunun hatırlatılması üzerine Terim ,"Herkes çıkabilir. Birilerinin üzülmesine bakamayız. Biz de üzülüyoruz. Bazı arkadaşlarımız neredeyse 48 saat yol geliyorlar. İlk maçlarda adapte olmaları zorlanıyor. Başta Muslera olmak üzere. Dişi şişti uçağın basıncından. Yüzü şişti geldiğinde. Eboue'yi daha önce almam lazımdı oyundan. Ben de üzüldüm alırken ama oyuncunun oyundan çıkarken üzgün olması iyi bir şey." diyerek sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri