Tepeşehir Tesisleri Müşterileri İçin Eyvan Geceleri Düzenliyor

Diyarbakır yemeklerinin tadına varmak isteyenlerin vazgeçilmez mekanı haline gelen Tepeşehir Tesisleri yazlık ve kışlık mekanıyla müşterilerini ağırlamaya başlarken, müşterilerin eğlenmesi için eyvan...

Diyarbakır yemeklerinin tadına varmak isteyenlerin vazgeçilmez mekanı haline gelen Tepeşehir Tesisleri yazlık ve kışlık mekanıyla müşterilerini ağırlamaya başlarken, müşterilerin eğlenmesi için eyvan geceleri de düzenliyor. Vatandaşların uğrak mekanı olan Tepeşehir Tesisleri Diyarbakır’da eğlencenin adeta tek adresi haline geldi.

? Tesislerin modern dizaynı, güler yüzlü personeli ve kusursuz müşteri hizmeti ve özellikle şark köşeleriyle Diyarbakır’ın tarihini yansıtan bir görüntü arz eden Tepeşehir Tesisleri Diyarbakırlılara hem yöresel yemeklerin lezzetini sunuyor hem de Diyarbakır şarkı ve türkülerinin seslendirildiği Eyvan grubuyla eğlenceye eğlence katıyor. Mahalli sanatçıların da zaman zaman verdikleri konserlerin düzenlendiği Tepeşehir Tesisleri’nde kır bahçesiyle ayrı bir renk katıyor. Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Tepeşehir Tesisleri İşletmecisi Ramazan Bilen, “Yaklaşık 2 yıl önce işletmeyi devralır almaz, hemen kolları sıvadık. Ben ve ekibim, alanında kendini kanıtlamış birçok arkadaşımızı bünyemizde istihdam ederek Diyarbakır insanımıza hizmetin en mükemmelini sunmak için bu yolculuğa çıktık. Bu yolculuğun başında ana şiarımız, her şeyden önce bu kadim kentin insanlarına hizmet etmek felsefesi yatıyor" dedi.

Her akşam düzenlenen Eyvan geceleri ve güler yüzlü kadrosuyla Diyarbakırlıları eğlenceye doyuran Tepeşehir Tesisleri’ne giden aileler müzik eşliğinde halay çekerek streslerini atmaya devam ediyor. Ayrıca tesis içerisinde bulunan kır düğün bahçesinde de açık havada düğün ve nişan yapmak isteyenler için otantik bir mekan oluşturuldu. Tesislerde müşteriler için her akşam çiğköfte ziyafeti de veriliyor. Özel gün ve gecelere de hizmet verdiklerini belirten işletmeci Ramazan Bilen, “Doğanın büyüsünü yeşilin tüm güzelliği ile buluşturarak hayalinizdeki düğün için biz hazırız. Kır ve havuz başı konseptimizle hafızalardan silinmeyecek hizmetle yanınızdayız” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri