Tepecik taktiği hazır

Şekerspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Tepecik maçını kazanmanın hesaplarını yapıyor. Dün taktik ağırlıklı bir çalışma yapan temsilcimiz hazırlıklarını bugün tamamlayacak

Şekerspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Tepecik maçını kazanmanın hesaplarını yapıyor. Dün taktik ağırlıklı bir çalışma yapan temsilcimiz hazırlıklarını bugün tamamlayacak

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, yarın Tepecik maçını kazanarak kötü gidişine son vermek istiyor. Turgutluspor karşısında üst üste aldığı 3. yenilgi ile moral kaybeden yeşil-beyazlılar, bu hafta sonu alacağı galibiyetle kabuğunu kırmanın ve iyi bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor. Hafta başından itibaren sıkı bir çalışma temposu içine giren yeşil-beyazlılar, dünü çift idmanla tamamladı.

 

Teknik adam Metin Altınay’ın annesinin vefatı üzerine çalışmalarını yardımcı antrenörler nezaretinde sürdüren yeşil-beyazlılar, sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Öğleden sonra ise yaptığı teknik ve taktik ağırlıklı çalışma ile günü tamamladı. Bugün çift idman yapacak olan temsilcimiz hazırlıklarına son noktayı koyacak ve Recep Konuk Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

4 puanda kalan ve sıralamada ise bir basamak daha gerileyerek 12. sıraya düşen Konya Şekerspor Tepecikspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyor. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı devam eden Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Beyaz Grupta 6. hafta maçlarının programı şu şekilde: Konya Torku ŞekersporTepecikspor, OfsporTurgutluspor, PendiksporBozüyükspor, Yeni MalatyasporAltay, BalıkesirsporKocaelispor, Diyarbakırspor-İskenderun Demir Çelikspor, GaziosmanpaşaÇorumspor, Tokatspor-Şanlıurfaspor.

 

Geride bıraktığımız sezonda oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken yeşil-beyazlı ekip bu sezon ise tam tersi performansla dikkatleri üzerinde topladı. Sezon başında yeni bir kadro oluşturan Torku Şekerspor geçtiğimiz sezondan daha başarılı olmayı hedefliyordu. Lig’de ki mücadelesine Ofspor beraberliği ile başlayan, ardından kendi sahasında Pendikspor’u mağlup ederek 4 puan toplayan yeşil-beyazlılar, deplasmanda Bugsaşspor yenilgisi ile düşüşe geçti. Kendi sahasında lider Bozhüyükspor’a mağlup olan temsilcimiz yenilgi serisini Turgutlu deplasmanına taşını ve üst üste aldığı yenilgilerle ligin alt sıralarına doğru geriledi.

 

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Tepecik maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Üç puan almaktan başka bir şey düşünmediklerini ifade eden Erence; “Tüm camia olarak bunun için kilitlendik. Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular olarak sadece kazanmayı düşünüyoruz. Kendi saha ve seyircimizin önünde iyi bir performans sergileyerek. İstediğimiz üç puanı alacağımıza inanıyorum. Burada taraftarlarımızın bize vereceği destek çok önemli. Onun için sevenlerimizin, hafta sonu oynayacağımızı karşılaşmada bizleri yalnız bırakmamalarını bekliyoruz” diye konuştu.

 

(MERHABA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri