Tepe Home Konya mağazasını açıyor!

Tepe Home Konyadaki ilk mağazasını 18 Kasım, Cuma günü mobilya ve dekorasyon meraklılarının hizmetine sunuyor.

Tepe Home Konya’daki ilk mağazasını 18 Kasım, Cuma günü mobilya ve dekorasyon meraklılarının hizmetine sunuyor. Türkiye’de mobilya ve ev aksesuarı perakendeciliği alanında faaliyet gösteren ilk ve en büyük mağazalar zinciri olan Tepe Home, 18 Kasım Cuma günü Konya’daki ilk mağazasının kapılarını açıyor. Tepe Home’un Türkiye’deki 22’inci satış noktası olan Konya mağazası; İstanbul Marmara Forum AVM, Ankara, Alanya, Eskişehir ve Giresun’dan sonra 2011 yılında açılan 6’ncı mağaza olma özelliğine sahip.

 

1 milyon TL’nin üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen ve 1.780 m2 alanda kurulan mağaza, ev dekorasyonu ve tasarım meraklılarını ağırlamaya hazırlanıyor. Tepe Home yeni mağazasında oturma gruplarından yemek odalarına kadar tüm mobilya çeşitleri, mutfak eşyaları, banyo tekstili ve aralarında Yankee Candle, IHR (Ideal Home Range), Clayre Eef gibi dünyaca ünlü markaların da olduğu aksesuarlarını Konyalı tüketicileriyle buluşturuyor.

Bir evin veya iş yerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kadar geniş ürün yelpazesine sahip Tepe Home ürün çeşitliliği kadar farklı bütçelere hitap etmesiyle de öne çıkıyor. Tepe Home Konya mağazası ziyaretçilerine sabah 09.00 akşam 22.00 arasında hizmet veriyor.

 

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri