Teoman Rıza Güneri AAyı ziyaret etti

Devlet eski Bakanı ve HAS Parti Konya Milletvekili Adayı Teoman Rıza Güneri, beraberindeki heyetle birlikte Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürü Mürsel Çetin'i ziyaret etti.

Devlet eski Bakanı ve HAS Parti Konya Milletvekili Adayı Teoman Rıza Güneri, beraberindeki heyetle birlikte Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürü Mürsel Çetin'i ziyaret etti.
Güneri, ziyarette, Anadolu Ajansı'nın köklü ajanslardan biri olduğunu belirterek, ''Anadolu Ajansı Türkiye'nin en güzel, en geniş organize olmuş, en güçlü ajansıdır'' dedi.
Basın kuruluşlarının ve kamuoyunun AA'nın haberlerini çok daha dikkate aldığını ifade eden Güneri, şunları kaydetti:
 ''O açıdan Anadolu Ajansı'nın bizim haberlerimize de geniş bir şekilde yer verdiğinin de şahidiyiz. Teşekkür ediyoruz. Biz de parti olarak, bütün basın toplantılarımızı, çalışmalarımızı, faaliyetlerimizi de Anadolu Ajansı'na bildirmekle ilgilide ayrıca organize olduk. Anadolu Ajansı'yla birlikte halkın doğru bilgilendirilmesi noktasında birlikte hizmet ettiğimizi düşünüyoruz.''
Çetin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Anadolu Ajansı'nın görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olduğunu, ilkeli, objektif ve tarafsız habercilik anlayışı çerçevesinde faaliyet gösterdiklerini, bu anlayışı hep koruyacaklarını bildirdi.
Güneri, HAS Parti Konya Milletvekili Adayı Veli Tolu, İl Başkan Vekili Esat Ulu, İl Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Selçuk, Salim Özdemir ve Ahmet Demir Kirişci'yle birlikte ziyaret etti.  Çetin, ziyaretinde Güneri ve Tolu'ya ''Aşkın Tarihle Büyüdüğü Şehir: Konya'' kataloğunu hediye etti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri