Teniste Zafer Kupası heyecanı yaşandı

Tenis ve Dağcılık Kulübü tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Kupası Turnuvası önceki gün oynanan final maçları ile sona erdi.

Tenis ve Dağcılık Kulübü tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Kupası Turnuvası önceki gün oynanan final maçları ile sona erdi. Atatürk Stadyumu içinde bulunan Tenis ve Dağcılık Kulübü Sosyal Tesislerinde yapılan turnuvaya bayan ve erkek olmak üzere 5 kategoride 100’ün üzerinde sporcu katıldı. Turnuva sonunda dereceye giren sporcular törenle ödüllerini aldı.  Düzenlenen ödül törenine Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Spor Şube Müdürü Suat Gücüyener, Tenis ve Dağcılık Kulübü Başkanı Tevfik Buğdaycı, sporcular ve aileleri katıldı. Ödül töreninde konuşan kulüp başkanı Tevfik Buğdaycı, Konya’da tenise ilginin gün geçtikçe arttığını ve ilerleyen yıllarda Konya’nın Türkiye tenisinde ilk sıralarda olacağını ifade etti.

 

Buğdaycı; “Konya tenisinde bir patlama yaşandı. Bu spora ilginin olması bizleri turnuvalar yapmaya yönlendirdi. 30 Ağustos Zafer Kupası bu turnuvalarımızdan birisi. Katılım bizleri çok memnun etti. 5 kategoride düzenlenen turnuvaya 100’ün üzerinde sporcu katıldı. Konya’da tenis gün geçtikçe büyük ilerleme kaydediyor. En kısa zamanda Konya’nın daha çok tenis kortu ihtiyacı olacağını düşünüyorum. Bununla birlikte Konya yıldız tenisçiler çıkaracaktır buna inancım tam. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından kategorilerinde dereceye giren bayan ve erkek sporculara ödülleri verildi.

 

Kategorilerinde dereceye giren sporcular şu şekilde: 9 Yaş Bayanlar: Melisa Işık, Ayşegül Göçer, Gül Nihal Göçer, Zehra Mina Sarıoğlan. 9 Yaş Erkekler: Cevat, Erçal, Eren Uçar, Ozan Demir, Umut Şendağ. 10 Yaş Bayanlar:  Zeynep Sena Sarıoğlu, Melisa Işık, Buket Emre, Zehra Mira Sarıoğlu. 10 Yaş Erkekler: Taha Ulugedik, Alihan Gültekin, Cevat Erçal, Berkay Göksu. 18 Yaş Altı Bayanlar: Burcu Emre, Ece Çankırılı, Çağsu Yıldız. 18 Yaş Altı Erkekler: Efe Çankırılı, Ahmet Yiğitbaş. 18 Yaz Üzeri Bayanlar: Burcu Emre, Ece Çankırılı, Almila Çavuşoğlu. 18 Yaş Üzeri Erkekler: Abdullah Yılmaz, Onur Melik, Efe Çankırılı. 35 Yaş Üzeri Bayanlar: Nursel Demir, Nilgün Alptekin, Ebru Uçar. 35 Yaş Üzeri Erkekler: Sebahattin Sorgun, Ali Demir, Aydın Çelik

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri