Tenisçiler kupa için güç depoluyor

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 6-12 Temmuz tarihleri arasında Ankarada yapılacak olan Yaz Kupası Turnuvasına katılacak olan Konya Tenis ve Dağcılık Kulübü sporcuları hazırlıklarını sürdürüyor.
 Konya Tenis ve Dağcılık Kulübü’nden 3’ü bayan 2’si erkek olmak üzere toplam 5 sporcu turnuvada mücadele edecek. Türkiye genelinde ise 120’ye yakın sporcu turnuvaya katılacak.
Hazırlıkların eksiksiz sürdüğünü ifade eden Konya Tenis ve Dağcılık Kulübü Müdürü Bülent Yıldız, “Müsabakalara katılacak olan sporcularımız hazırlıklarını sürdürüyor. Sporcularımızın moralleri yüksek. Hedefimiz Ankara’da en iyi dereceleri alarak Konya’ya dönmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Ankara’da kendilerini zorlu müsabakaların beklediğini ifade eden Konya Tenis ve Dağcılık Kulübü Antrenörü Onur Melik ise “Türkiye genelinde 120’ye yakın sporcu bu turnuvaya katılacak. Hepsi birbirinden yetenekli ve güçlü rakipler. Bizim sporcularımız da çok iyiler. Zorlu müsabakalar oynayacağız. Hedefimiz başarılı derecelerle Konya’ya dönmek” şeklinde konuştu. Ankara’da yapılacak olan Yaz Kupası Turnuvası’na katılacak olan bay-bayan sporcular ise şöyle: Nihat Anıl Akpınar, Efe Çankırlı, Almila Çavuşoğlu, Şirin Keten ve Elif Bulur.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri