Temel Karamollaoğlu'ndan 'Sülün Osman reklamı' açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin hazırlamış olduğu 'Sülün Osman' reklamının yayından kaldırılmasıyla ilgili açıklama yaptı

Saadet Partisi'nin seçim çalışmaları kapsamında hazırlayarak sinema filmlerinden önce yayına soktuğu 'Sülün Osman' reklamı hükümet partisi tarafından reklamcı firmaya yapılan baskılar sonucu yayından kaldırıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün gazetecilerle yaptığı toplantıda konuyla ilgili açıklama yaptı. 

"Seçim ortamından, adil bir ortamdan bahsediyoruz." diyen Karamollaoğlu, "Ana film gösterilmeden önce ekrana yansıttığımız Sülün Osman reklamı, kaç kere çıktı bilmiyorum ama şimdi hükümet bastırdı, Sülün Osman'ı kaldırdılar. O kadar sade, o kadar basit ki kimseye parti olarak atıfta bulunmuyor." dedi.

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, toplantıda bulunan gazetecilerle birlikte reklam filmini izledikten sonra, "Şimdi bunda ne var? Ben şu filmi izledikten sonra bizim seçmen bayağı basiret sahibi diye düşünmeye başladım. Etkilenmişse... Ki etkilendi herhalde. Ama seçmenden çok Ak Parti etkilenmiş." şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri