Temel Çoban’ın Resim Sergisi Açıldı

Ressam Temel Çoban’ın karışık teknikle çizdiği resimler Gaziemir Belediyesinin ikinci katında düzenlenen sergiyle beğeniye sunuldu. 10 Mayıs’a kadar açık kalacak serginin açılışını yapan Başkan Şenol,...

Ressam Temel Çoban’ın karışık teknikle çizdiği resimler Gaziemir Belediyesinin ikinci katında düzenlenen sergiyle beğeniye sunuldu. 10 Mayıs’a kadar açık kalacak serginin açılışını yapan Başkan Şenol, “Amacımız Gaziemir’i tarih ve sanat kenti yapmaktır” diye konuştu.

Ressam Temel Çoban’ın karışık teknikle çizdiği resimler Gaziemir Belediyesinin desteğiyle düzenlenen sergide sanatseverlerle buluştu. Temel Çoban, Gaziemir Belediyesi binasının ikinci katındaki serginin açılışını Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, belediye meclis üyeleri ve sanatçı arkadaşlarıyla birlikte yaptı. Kurtuluş Savaşı, Anadolu insanının yaşantısı, mimari yapılar ve hayvan figürlerinin işlendiği eserleri sanatseverler beğendi. Yoğun ilgi gören sergi 10 Mayıs’a kadar gezilebilecek.

“ULU ÖNDERİN YOLUNDAN YÜRÜYORUZ”

Serginin açılışında Gaziemir’de önemli sanatsal etkinliklere imza attıklarının altını çizen Başkan Şenol, şunları söyledi:

“Yol, kaldırım, park yapmak belediyelerin işi. Ancak yerel yönetimler sanatı desteklemeli. Bu güne kadar iki müze açtım, 3 tane daha açacağım. Kente 13 kültür yayını kazandırdım. Uluslararası heykel sempozyumu düzenleyerek kenti heykelle donattım. Uluslararası Sanat Sempozyumu düzenleyerek sanatçıları kentimizde ağırladık. Çünkü biz ‘Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ diyen ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan yürüyoruz. Sanata ve sanatçıya her zaman destek olmaya devam edeceğim. Amacım Gaziemir’i tarih ve sanat kenti yapmaktır.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri