Tem’de Kaza: Mıcır Yüklü Tır Devrildi

TEM yolu Edirne istikametinde iki TIR ve bir otomobilin karıştığı kazada trafik iki yönlü olarak durdu. Mıcır yüklü TIR’ın yola devrildiği kazada bir kişi yaralandı.TEM otoyolu Edirne istikameti İstoç mevkiinde saat 16.30 sıralarında...

TEM yolu Edirne istikametinde iki TIR ve bir otomobilin karıştığı kazada trafik iki yönlü olarak durdu. Mıcır yüklü TIR’ın yola devrildiği kazada bir kişi yaralandı.

TEM otoyolu Edirne istikameti İstoç mevkiinde saat 16.30 sıralarında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gerçekleşti: TEM otoyolunda 34 AG 9199 plakalı aracıyla ilerleyen Çiğdem Kutlu, havalimanı sapağını kaçırınca otobanda geri geri gitmek istedi. Bir süre geri manevra yaparak ilerleyen Kutlu, bir anda yolun orta şeridine geçti. Bu sırada arkadan gelen 06 JSB 17 plakalı TIR’a çarptı. Çarpmayla birlikte dorsesi yüklü TIR diğer şeride savruldu. TIR’ın hemen arkasından gelen bir mıcır yüklü 34 HN 477 plakalı bir başka TIR da kazaya karıştı. Mıcır yüklü TIR sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıkarak devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü Çiğdem Kutlu hafif şekilde yaralandı. Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen Kutlu, olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildi. TIR sürücüleri Fuat Akay ve Ahmet Siphahi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaza sırasında kadın sürücünün çarptığı TIR’da bulunan Mücahit Karataş olayı şöyle anlattı: "Bizim aracımız orta şeritten gelirken sağ taraftan bayan sürücü havaalanı sapağını kaçırıyor. Havaalanı sapağını kaçırdıktan sonra otoyoldan geri geri geliyor. Orta şeritte aracını yan çeviriyor. Daha sonra bizim aracımızın sağ tarafına vuruyor. Biz de ona vurunca direksiyon sola doğru esnemesiyle diğer TIR bize vuruyor ve devriliyor."

Kazadan dolayı TEM otoyolunda her iki yönde uzun trafik kuyruğu oluştu. Kaza yapan TIR’ların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri