Telekom teknik elemanları iftarda buluştu

Telekom Teknik Elemanları Derneği Konya Şubesi Başkanlığının organize ettiği iftar yemeğinde Telekom çalışanları bir araya geldi

Telekom Teknik Elemanları Derneği Konya Şubesi Başkanlığının organize ettiği iftar yemeğinde Telekom çalışanları bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak Telekom Teknik Elemanları Derneği Konya Şubesi tarafından organize edilen iftar yemeği bu yıl Bayındırlık havuz başı sosyal tesislerinde verildi. İftar yemeğine Telekom Teknik Elemanları Derneği Genel Merkez yöneticileri Emre Can, Talha Yılmaz, Türk Telekom İl Müdürü Tevfik Fikret Karaman, Türk Telekom Konya İl Müdür Yardımcıları Süleyman Dündar, Mehmet Murat Uslular, Mustafa Parpar, Telekom Teknik Elemanları Derneği Konya Şube Başkanı Şaban Sarı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

İftar yemeğinin ardından yapılan protokol konuşmalarında ilk sözü alan dernek Konya Şube Başkanı Şaban Sarı,  “Yönetim kurulu olarak üyelerimizden almış olduğumuz güçle, bundan önce olduğu gibi bundan böyle de bu ve buna benzer faaliyetlerde hep birlikte dayanışma içinde olma azmindeyiz. Yemeğimize katılan tüm üyelerimize ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Telekom İl Müdürü Tevfik Fikret Karaman ise, “Türk Telekom Konya İl Müdürlüğü olarak Konya’da hizmetlerimizi en iyi şekilde yaptığımız kanısındayım. Bu hizmetlerdeki başarımız ise birlik ve beraberliğimize borçluyuz. Onun içinde tüm çalışma arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum” diye konuştu. Teknik Elemanları Derneği Genel Merkez yöneticilerinden Emre Can, “Dernek olarak 55 yıldan bu yana sizlerin beklentilerine, isteklerine ve taleplerine göre uygun politikalar belirledik. Kurumumuzun geleceğini ve çalışanlarımızın soysa-ekonomik durumlarını hiç aklımızdan çıkartmadık. Çalışanlarımızın iş güvencesini her zaman ön planda tuttuk” ifadelerini kullandı. Telekom Teknik Elemanları Derneği İftar yemeği, Telekom çalışanlarının kendi aralarında yaptıkları sohbet ve görüş-alışverişleriyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri