Telekom Ayşenur Yılmaz’ı ödüllendirdi

3. Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında Milli takım forması altında mücadele eden ve Avrupa ikinciliği elde eden Ayşenur Yılmaz, Türk Telekom İl müdürlüğü tarafından altın ve dizüstü bilgisayar ile ödüllendirildi.

Hırvatistan'ın Zagreb kentinde Haziran ayı içerisinde yapılan 3. Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında Mili forma ile Yıldızlar kategorisinde 59. kiloda mücadele eden ve Konya’ya Avrupa ikinciliğiyle dönen Konya Telekomsporlu Milli Tekvandocu Ayşenur Yılmaz, düzenlen bir törenle Türk Telekom Konya İl Müdürlüğü ve Konya Telekom Spor Kulübü tarafından altın ve dizüstü bilgisayar ile ödüllendirildi.

Törende konuşan Türk Telekom Konya İl Müdür Vekili Mustafa Parpar “ Milli takım forması altında mücadele eden ve Yıldızlar Tekvando Avrupa şampiyonasında ikinci olarak gümüş madalya alan sporcumuz Ayşenur Yılmaz ile gurur duyduk. Bu barısından dolayı sporcumuzu dizüstü bilgisayar ve altın ile ödüllendirmeyi uygun bulduk. Telekom olarak bugüne kadar bu sporcumuzun her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” dedi.
Telekomsporlu Milli Tekvandocu Ayşenur Yılmaz ise “  Ülkem ve kulübüm a adına böyle bir başarıya imza atmaktan dolayı mutluyum. Bu başarıyı elde etmemde büyük emekleri olan Konya Telekom spor kulübüme ve Türk Telekom Konya İl Müdürlüğü yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da başarılarım devam edecektir” dedi. Konuşmaların ardından Türk Telekom Konya İl müdür Vekili Mustafa Parpar, Milli Tekvandocu Ayşenur Yılmaz’ı bir adet dizüstü bilgisayar, Telekom spor kulübü ise altın ile ödüllendirdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri