Telefon Dolandırıcısı Suçüstü Yakalandı

Yalova’ya şehir dışından gelerek vatandaşları telefonla dolandıran şahıs, Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri ve vatandaşların işbirliğiyle suçüstü yakalandı. Şanlıurfa’dan Yalova’ya gelen ve M.V. (42) isimli şahsı...

Yalova’ya şehir dışından gelerek vatandaşları telefonla dolandıran şahıs, Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri ve vatandaşların işbirliğiyle suçüstü yakalandı.

Şanlıurfa’dan Yalova’ya gelen ve M.V. (42) isimli şahsı telefonla arayan A.B. (45), polis olduğunu, yürütülen bir operasyon nedeniyle M.V.’den evindeki para ve altınları şehir merkezinde bir noktaya getirmesini istedi. Evinde bulunan yaklaşık 30 bin lirayı poşete koyan vatandaş, hemen Yalova şehir merkezine geldi. Dolandırıcının vatandaştan paraları bir çöp kutusuna koymasını istemesi üzerine durumun farkına varan M.V. adlı vatandaş, paraları çöp kutusuna koymaktan vazgeçti. O esnada olayı takip eden Yalova polisi, yapılan bir operasyonla paraları almaya gelen dolandırıcıyı suçüstü yakaladı. Dolandırıcı A.B. (45), çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri